peters & meters

vzw Animu Luce is al jarenlang een hulpplatform voor paarden die niet bij hun vorige eigenaar konden blijven. Sommige waren ziek, gekwetst of hadden emotionele trauma's. Uit pure passie voor paarden zet het team van vzw Animu Luce zich in voor deze dieren. De vzw heeft een kudde van gemiddeld 15 paarden en pony's. Om deze zorgenpaardjes hun stukje paradijs bij ons te kunnen laten behouden, hebben we helaas niet alleen veel liefde maar ook inkomsten nodig. We willen ons project dan ook gedragen zien door meer paardenliefhebbers... Als veel mensen een klein beetje bijdragen, kunnen we samen nog meer betekenen voor paarden die ons echt nodig hebben!

 

Om een paard te steunen kan je buddy, ere-peter/meter, peter/meter, mini-peter/meter worden van een van onze paarden en op die manier een stukje mee hun onderhoud dragen.

Ook is het mogelijk om een paard volledig in adoptie te nemen en dit bij ons in de kudde te laten blijven wonen... Je hebt dan je eigen paard, maar wij zorgen dat het alle verzorging krijgt die dagelijks nodig is.

 

Wil je graag weten welke paarden nog een steunend mens zoeken? Wil je meer praktische info? Kijk dan even in onderstaande documenten. Nog vragen? Mail ons!