steunen

vzw Animu Luce is al jarenlang een hulpplatform voor thuisloze paarden. Sommige waren ziek, geblesseerd of hadden emotionele trauma's. Uit pure paardenpassie zet het team van vzw Animu Luce zich in voor deze dieren.

Echter, om elk van hen hun stukje paradijs bij ons te kunnen laten behouden en om ze de training te geven die ze nodig hebben voor het vinden van een nieuwe warme thuis, hebben we niet alleen veel liefde maar ook inkomsten nodig.


Wil je ons paardenproject steunen? Dat kan via P/Meterschap van een van onze opgevangen paarden, via de aankoop van een steunartikel, via steun op materieel en financieel vlak of via helpende handen. Hieronder vind je meer info.

  Wil je graag weten welke paarden nog een steunend mens zoeken? Wil je meer praktische info? Kijk dan even in nevenstaande documenten.

  Nog vragen? Mail ons!

  Een blik op de steunartikelen in ons winkeltje? Van hoodies, homemade verjaardagskalenders en kleurboeken tot knuffels en gepersonaliseerde gadgets...  Je vindt alle details in het bijgevoegde document. Bestellen kan enkel via het mailformulier op de contactpagina.

  Heb je ongebruikte paarden-of werkspullen? Weiland te leen of wil je financieel steunen? Wat staat er op ons spullen-verlanglijstje? En hoe kan je financieel een steentje bijdragen? Je vindt alle details in de bijgevoegde documenten.

  Heb je zin om in de buitenlucht, tussen de paarden, de handen uit de mouwen te steken? Ben je niet bang van een stevige klus waar je vuil van wordt? Vzw Animu Luce kan mensen met helpende handen gebruiken! Meld je aan bij Nele voor bespreking van de mogelijkheden.

  Hopelijk tot snel!

  Ben je ondernemend en heb je zin om voor onze thuisloze paarden een actie op touw te zetten? Doen!

  Vzw Animu Luce is heel blij met alle extra euro's, die integraal naar de voeding van de paarden gaan. 

  De bijlagen geven een idee van recent voor ons georganiseerde acties.

  Dankjewel voor de inzet van al onze huidige en toekomstige steunende vrienden!