HomeOfTheHomeless

vzw Animu Luce is sinds 2003 een hulpplatform voor thuisloze paarden die misbegrepen, mishandeld of om een grondige reden afgestaan werden door de eigenaar.

vzw Animu Luce verwelkomt in haar kudde revaliderende en herstellende adoptiepaarden, graag paarden van eigenaars, die goed in hun vel zitten en die sociaal paardengedrag vertonen. Deze paarden zorgen voor stabiliteit in de kudde en zijn dus therapiedieren die bijgedragen aan het fysieke en mentale herstel van de revaliderende paarden.

Onze paardenboerderij biedt een oase van rust aan paard en paardenmens. We zijn gelegen in het midden van de Merodebossen, met kilometers ruiterpaden en dus fantastische wandelmogelijkheid. Voorwaarde voor opname in onze kudde is een natuurgerichte, paardvriendelijke ingesteldheid: het paard wordt van de hoefijzers gehaald en krijgt 24/7 vrije uitloop in kuddeverband.


Indien je interesse hebt om je paard in ons Paddock Paradise een plekje te geven als assistentiepaard? Contacteer ons dan per mail voor uitgebreide voorwaarden en beschikbaarheid.

ASSISTENTIEPAARDEN

Contact


vzw ANIMU LUCE         Diestsebaan 24 2230 Herselt

0479/52.53.82            info@animuluce.be

O.N. 0838 496 110      IBAN BE37 9730 3661 6928ADOPTIEPAARDEN

In ons Paddock Paradise krijgen deze paarden de kans om fysiek en mentaal op te knappen in kuddeverband. Eens ze terug goed in hun vel zitten, zoeken we voor deze dieren een fijne warme thuis, bij adoptanten die hen even graag zien als wij. Naast doorplaatsing van paarden die bij ons asiel hebben gekregen, helpt vzw Animu Luce ook eigenaars die omwille van heirkracht voor hun paard een nieuwe thuis moeten zoeken.

Meer informatie over onze werkwijze bij adoptie en bemiddeling kan je aanvragen per mail. De huidige paarden ter adoptie vind je terug op www.adopteer.be. Nog vragen? Contacteer ons per mail.