NIEUW - Steunen

Steunen

vzw Animu Luce is al jarenlang een hulpplatform voor thuisloze paarden. Sommige waren ziek, geblesseerd of hadden emotionele trauma's. Uit pure paardenpassie zet het team van vzw Animu Luce zich in voor deze dieren. Echter, om elk van hen hun stukje paradijs bij ons te kunnen laten behouden en om ze de training te geven die ze nodig hebben voor het vinden van een nieuwe warme thuis, hebben we niet alleen veel liefde maar ook inkomsten nodig.


Wil je ons paardenproject steunen? Ontdek hier alle opties. 

Peter & meterschap

Wil je graag één van onze paarden een extra steuntje geven? Joepie! Ontdek alle mogelijkheden en info via de knop hierboven. 

Materiële steun

Heb je ongebruikte paarden-of werkspullen? Weiland te leen of te huur? Paletten of IBC-containers? Ontdek via de knop hierboven wat allemaal op ons verlanglijstje staat. 

Cadeautjes en kleding

Een hoodie, t-shirt of softshell van Animu Luce? Te gek toch! Maar ook knuffels, heuptasjes, verjaardagskalenders met onze paarden, ... met mogelijkheid tot personalisatie. Ontdek alle steunartikelen via de knop hierboven.

Financiële steun

Wil je ons financiëel steunen? Dat vinden we enorm fijn! Klik hierboven op de knop en ontdek meer. 

Helpende handen

Heb je zin om in de buitenlucht, tussen de paarden, de handen uit de mouwen te steken? Ben je niet bang van een stevige klus waar je vuil van wordt? Meld je aan bij Nele voor bespreking van de mogelijkheden.
Hopelijk tot snel!

Een actie organiseren

Ben je ondernemend en heb je zin om voor onze thuisloze paarden een actie te organiseren? Zeker doen! vzw Animu Luce is heel blij met elke extra euro die we integraal voor voeding en verzorging voor de paarden gebruiken. Op zoek naar ideeën of meer info? Klik hierboven op de knop en ontdek meer.